• Ingyenes téli tárolás

  Ingyenesen tároljuk abroncsait, amennyiben nálunk szerelteti azokat! A tárolás további feltétele, hogy a kerekeit megfelelő módon tisztítsuk és előkészítsük a téli tárolásra! A szerelés és tisztítás költségeit keresse honlapunkon, az árlisták menüpontban.

 • Szakszerű szezonális tárolás

  Nem kell hazavinnie kerekeit, gumiabroncsait! Mi szakszerűen ápoljuk és raktározzuk, majd időben előkészítjük a tavaszi visszaszereléshez!

 • Akkumulátor gyorsszerviz

  Nehezen indul az autója/motorja? Legtöbbször az akkumulátor a hibás! Az akkumulátor érzékeny dolog, sok mindne tönkreteheti: egy erős ütés, rázkódás vagy a járműben lévő feszültség szabályzó hibája. Mi megvizsgáljuk akkuját, és megmondjuk, hogy mi a teendő.

 • Akkumulátor forgalmazás

  Akkumulátorok széles választékát kínáljuk főleg motorkerékpárokhoz és személygépjárművekhez, de rendelésre akár speciális igényeket is ki tudunk elégíteni: -Tehergépjármű akkumulátorok -Munkagép akkumulátorok -Speciálisan technikai sportokhoz fejlesztett akkuk -Tároló akkumulátorok (hajóhoz, napelem rendszerhez)

 • Mozgó gumiszerviz

  Ingyenes kiszállás 10 km-en belül, törökbálinti telephelyünktől! Szervizautónkkal házhoz megyünk, és otthonánál cseréljük ki gumiabroncsait! Budapesten, előre egyeztetett időpontban szintén díjtalan kiszállás mellett vállaljuk abroncsainak átszerelését!