Gumi- és akkumulátorszerviz, mobil gumiszervíz
 
ügyfélszolgálat: 06-23/336-261
   

Feljebb egy szinttel

02 Akkumulátor szerviz | 4 cikk
Rendezés:


Akkumulátor értékesítés, csere
Amennyiben akkumulátora cserére szorul, szaküzletünkből kiválasztjuk, vagy rövid határidővel megrendeljük új akkumulátorát és ingyenesen beszereljük gépjárművébe.
A tönkrement akkumulátort átvesszük, szakszerűen tároljuk, majd a környezetvédelmi előírások figyelembevételével elszállíttatjuk.

Motorkerékpár és autó  akkumulátorok széles választékával állunk ügyfeleink rendelkezésére. VARTA, PERION, ABS, Banner és LP típusok köz...
 
 
Akkumulátor bevizsgálás, regenerálás
Akkumulátor meghibásodási okok:

Elhasználódás:
Az akkumulátor nem örök életű. Az igénybevételtől, kiviteltől és a minőségtől függően 2-8 év alatt az akkumulátor magától elöregszik, leszulfátosodik. Az ilyen akkumulátor nem képes megtartani a töltést. Feszültsége, tároló képessége és indító árama is nagyban elmarad az eredeti értékektől.

Töltés hiány/korai szulfátosodás:
Nem gyártási probl...
 
 
Akku segély - Akkumulátor szerviz

Hiba keresés, avagy mit tegyünk ha nem indít?  

Ha gépkocsinkba beülve azt tapasztaljuk, hogy a gyújtáskulcs elforgatása után (vagy a start gomb megnyomását követően) nem forgat önindító berendezésünk, akkor a következő képpentudjuk eldönteni, hogy akku hibáról van -e szó.
Amennyiben rendelkezünk műszerfali töltésmérő műszerrel, annak értékét leolvasva megállapíthatjuk, hogy van -e elegendő feszülts...
 
 
VARTA akkumulátorok forgalmazása
MIÉRT BÍZHAT MEG A VARTA AKKUMULÁTOROKBAN?

A járműtechnológia óriási fejlődésen ment keresztül az utóbbi száz évben, és ebben az időszakban a VARTA az akkumulátortechnológia és az innovatív szolgáltatások fejlesztése terén mindvégig az élvonalbeli gyártók közé tartozott. Ennek köszönhetően megkérdőjelezhetetlen hírnévre tett szert, és világszerte kivívta a gépjárműgyártók (OEM) és a vásárlók bizalmát.
Termékeiket ma személyautók, teherautók, motorkerékpárok...
 
 

 
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS 
qr-kod

 

Oldal tetejére

  Powered by Lime Lite CMS