Gumi- és akkumulátorszerviz, mobil gumiszervíz
 
ügyfélszolgálat: 06-23/336-261
     

Road Service

RMC Motor Road Service (Sárga – vagy mikor milyen, esetenként szőrös – Angyal)

a misszió:

-elmegyünk a lerobbant motorért, a helyszínen elvégezzük a szükséges gyorsjavítást. Ha a motoros robbant le, a lelki segélyvonalat kell hívni (ilyen szolgáltatásunk még nincs).
-amennyiben a helyszínen a csúcstechnika nem javítható, beszállítjuk a műhelyünkbe. Természetesen a motorost sem hagyjuk az út szélén.
-igazából a jó ló hazaviszi a gazdát, aztán döglik meg – ha otthon áll a gyengélkedő vas, a fenti két szolgáltatás természetesen úgy is működhet.

hogyan lehet Angyal-előfizetésre szert tenni? (…és még a családi békét sem dúlja fel!)

-motorvásárlás esetén ajándékba adhatunk meghatározott km Road Service-t. Felkészített RMC-s masina esetén úgysem lesz rá szükség…
-nagyobb értékű vásárláskor szintén ajándék kilométerek járhatnak
-RMC bulikra is érdemes járni, az emelkedett hangulat mellett még a biztonságot adó Angyal-bárcához is hozzá lehet jutni
-és persze ezt az angyalt meg is lehet vásárolni, aztán élni üdítő szolgáltatásaival, ha a vas cserben hagy minket

hogy ezen se vesszünk össze, az alábbiakhoz kell tartanunk magunkat:

-szakemberünk a helyszínen megjavítja a betegeskedő gépet. Amennyiben ez nem lehetséges, azt objektív indokokkal alátámasztjuk, ez esetben kötelezően beszállítjuk műhelyünkbe és ott gyógyítjuk meg.
-a vasgyógyászat költségei két részből tevődnek össze: a kiszállás során ilyen-olyan földrajzi pontok között megtett kiszállásból és a doktorolásra a helyszínen vagy a műhelyben fordított munkaórákból.
-a kiszállás fedezhető a fenti módokon beszerzett Road Service km-ekből. Ha betakarják, nincs miről beszélni, ha nem, a különbözet jófajta magyar forintban kiegyenlíthető.
-a munkaórákat és a combosításhoz felhasznált alkatrészeket mindenképpen valamilyen legális és széles körben elfogadott fizetőeszközben kell elszámolnunk
-amennyiben a kedvenc van olyan sportszerűtlen, hogy munkaszüneti napon, vagy az RMC Törökbálint nyitva-tartási idején kívül adja meg magát, a kiszállásnál 50%-os felárat kell érvényesítenünk (így lesz Hatvan 90 km-re Budapesttől). Végül is, egy angyalnak is van családi élete…

Tel: 06/20-389-9813
     
 
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS 
qr-kod

 

Oldal tetejére

  Powered by Lime Lite CMS